Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس پایتخت از انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ایران به منظور پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، صبح امروز در ستاد پلیس راهور تهران بزرگ با حضور سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت و سردار محمدرضا مهماندار رئیس راهور تهران بزرگ تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ایران به منظور ارتقاء رویکرد در حوزه‌های مختلف اجتماعی و آسیب‌ها منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی با بیان اینکه رویکرد پلیس استفاده از علوم جدید و نگاه علمی به پدیده‌های اجتماعی است، اظهار کرد: پلیس بیشترین برخورد را با پدیده‌های اجتماعی دارد و راهبرد ما دکترین جامعه‌محوری و مردم‌محوری است.

وی با تاکید بر این موضوع که پلیس تلاش می‌کند تا خدمات بهتری را به مردم ارائه دهد، عنوان کرد: ‌علوم قدیمی منسوخ شده و در این راستا باید با نگاه به علوم جدید فعالیت کرد به همین منظور در نظر داریم از توان این دانشگاه و اساتید برتر آن استفاده کنیم.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: این دانشگاه قسمتی از اثربخشی اجرای طرح ترافیک جدید را مورد بررسی قرار می‌دهد و بررسی وضعیت سرویس‌های مدارس شهر تهران، روش‌های ارتقاء فرهنگ ترافیکی، جایگاه اجتماعی پلیس بین آحاد مردم، پیگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین از جمله موارد دیگری است که در این تفاهم‌نامه مشترک مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رحیمی با تاکید بر این موضوع که پلیس در نظر دارد تا از پتانسیل‌های علمی بهره 100 درصد را ببرد، گفت: با روش‌های غیر علمی نمی‌توان بهره‌بری را بالا برد به همین منظور تصمیم گرفتیم تا با همراهی سردار مهماندار از ظرفیت دانشگاه علوم بهزیستی در حوزه مسائل و آسیب‌های اجتماعی بهره ببریم و اگر قرار باشد برای سال‌ آینده نیز طرح ترافیک روندش ادامه‌‌دار باشد با یک نگاه علمی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه روش‌های ارتقاء فرهنگ ترافیک موضوع مهمی است که باید بررسی شود، تصریح کرد: بخش زیادی از رانندگان، عابران و راکبان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی‌کنند و این‌گونه نیست که تصادفات تنها ناشی از نقص خودروها یا جاده باشد عنصر راننده و انسان مهم‌ترین عوامل در حوادث و سوانح رانندگی و ترافیکی است و بیشتری نقش را ایفا می‌کند. باید بررسی شود که از کدام شیوه و روش برای ارتقاء فرهنگ ترافیک استفاده کنیم.

رحیمی با تاکید بر اینکه باید جایگاه پلیس در نزد مردم بالا رود و یک پلیس مقبول شود، گفت: در صورتی که پلیس دارای مقبولیت شود می‌توانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه کنیم.

وی ادامه داد: براساس نظرسنجی یکی از مراکز معتبر درباره ارگان‌ها در تهران پلیس بهترین مقبولیت و جایگاه را در نظر مردم داشته و اولین دستگاه خدمت‌رسان معرفی شده است.

به گفته رئیس پلیس پایتخت پیشگیری و کاهش از آسیب‌های اجتماعی به خصوص در بحث جرائم در فضای مجازی موضوع دیگری است که باید به آن نگاه جدی شود.

انتهای پیام/4076/4039

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان