Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با تشکیل این شورا، اولین نشست آن با حضور ریاست دانشگاه ، معاونان فرهنگی – دانشجویی و توسعه مدیریت ، مدیر امور دانشجویی و دیگر مسئولان ذیربط برگزار شد و  مهمترین مسایل پیش روی ورزش قهرمانی و همگانی این دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی، تشکیل شورایعالی ورزش را نقطه عطفی در تحول ورزش دانشگاه دانست و اظهار داشت: باید تلاش کرد تا تعداد دانشجویان و کارکنان علاقه مند به ورزش افزایش یابد و برای رسیدن به وضعیت مطلوب و مورد نظر با هماهنگی دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی همکاری هایی انجام داد.

وی از جمله مسائل مهم برای پیگیری در شورایعالی ورزش را ساماندهی استخر دانشگاه، بهینه سازی فضای فیزیکی با همکاری سازمان تربیت بدنی و شهرداری و خیرین ذکر کرد.

دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی نیز از اهمیت و ضرورت تشکیل شورایعالی ورزش  با هدف سیاستگذاری ورزش دانشجویان و کارکنان و در راستای تقویت و ارتقای سلامت به صورت یکپارچه با برنامه ریزی درست و ایجاد شور و نشاط در دانشگاه سخن گفت.

دکتر احمد دلبری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه نیز بر نقش ورزش در حفظ سلامتی فردی و ایجاد نشاط و شادابی در فضاهای دانشگاهی و ضرورت افزایش مشارکت دانشجویان در ورزش‌های  قهرمانی و همگانی، تاکید کرد.

وی گفت: اهمیت بحث ورزش و تربیت بدنی و لزوم توسعه آن در میان دانشجویان بخصوص در فضاهای دانشگاهی زمانی بیشتر می‌شود که بحث آسیب‌های اجتماعی را در این فضاها کم و بیش شاهد هستیم و هر چقدر فعالیت‌های ورزشی در میان دانشجویان افزایش یابد ، به همان میزان شاهد کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی خواهیم بود.

دلبری افزود: باید عوامل انگیزشی به عنوان راهبرد اصلی مد نظر باشد و با مشارکت و برنامه ریزی بیشتر این شورا می توانیم استفاده بهینه از امکانات موجود داشته باشیم.

در ادامه این نشست، کارشناسان اداره تربیت بدنی گزارش مفصلی از عملکرد اداره تربیت بدنی ارائه دادند و خواستار حمایت و سرمایه گذاری در توسعه ورزش در دانشگاه‌ شدند و اهمیت و تاثیر مستقیم ورزش  بر روی سلامت دانشجویان و کارکنان را یادآور شدند.

کارشناسان اداره تربیت بدنی همچنین تاکید کردند که متناسب با امکانات و فضاهای موجود در خوابگاه‌ها و دانشگاه‌، باید برنامه‌ریزی‌های اصولی صورت بگیرد تا بتوان بحث ورزش قهرمانی و همگانی را در میان دانشجویان  و کارکنان تقویت کنیم.

این نشست با بررسی دستور جلسه و اتخاذ تصمیمات اعضای این شورا در جهت عملیاتی شدن و با رویکرد توسعه ورزش همگانی به پایان رسید.

کد خبر 4430600

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ورزش همگانی اربعین ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران سازمان سنجش حکم انتصاب پذیرش دانشجو منصور غلامی اربعین 97 دوره دکتری آموزش پزشکی پذیرش بدون آزمون آغاز سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: دانشگاه زمانی می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه، صنعت هم حضور داشته باشد ‌و این دو هم‌افزای یکدیگر باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد مومنی امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه فنی‌حرفه‌ای قدمت پنجاه ساله دارد و از سال ۱۳۶۵ با یک مرکز با نام آموزشگاه فنی در چهارمحال‌وبختیاری آغاز به کار کرده است و در حال حاضر شش مرکز فنی و حرفه‌ای با سه هزار دانشجو در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی ۴۰ درصد دروس عملی و ۶۰ درصد علمی است، افزود: ۳۸ رشته محل از جمله ۱۹ رشته کاردانی و ۱۹ رشته کارشناس در این دانشگاه وجود دارد و دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مدارس فنی و حرفه‌ای و کار دانش اکثریت دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می‌دهند.

مهارت محوری ماموریت ویژه دانشگاه فنی حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با بیان این‌که مهارت محوری یک از ماموریت‌های ویژه‌ای این دانشگاه محسوب می‌شود، تصریح کرد: مسئولیت این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ از آموزش‌وپرورش به وزارت علوم منتقل شد و در حال حاضر وظیفه اصلی تربیت نیروی کار و تکنسین کارآمد و دارای مهارت برای کشور و صعنت است.

مومنی ادامه داد: امروز به دو دلیل کشور نیازمند تربیت نیروی ماهر است، اول آن‌که باتوجه به زیرساخت‌های کشور جهش لازم در تولید شکل گیرد و دوم با توجه به فشارهای اقتصادی بر کشور، کالاهای مور نیاز کشور تولید شود.

وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد: زمانی دانشگاه می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه صنعت هم حضور داشته باشد و این دو هم‌افزا یکدیگر باشند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی و موقت و تفاهم با صنایع مختلف و معرفی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی از جمله برنامه‌هایی است که این دانشگاه در راستای افزایش مهارت‌آفرینی در دستور کار دارد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مومنی گفت: در همین راستا امسال به واسطه پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و دومین نمایشگاه کار از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت با شعار «فردای بهتر از امروز» برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه از صنایع مختلف دعوت شده و دستاوردهای دانشجویان به آن‌ها معرفی می‌شود، سعی شده در همین رابطه هم تفاهم‌نامه‌هایی به وجود آید؛ همچنین محصولات و دستاوردهای دانشجویان که قابلیت تولید انبوه داشته باشند به پارک علم و فناوری معرفی خواهند شد.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: بازید دانش‌آموزان از این نمایشگاه و اجرای رویدادها و کلاس‌های آموزشی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

وی عنوان کرد: تعامل صنعت و دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز انعقاد قرارداد میان بخش‌های صنعتی و دانشگاه‌ها به‌صورت دوطرفه جهت رفع نیازهای صنعت و دانشگاه شود و می‌تواند شامل موارد زیادی مانند تامین و آموزش نیروی انسانی ماهر در صنعت، کمک در امور تحقیقاتی صنایع با ایجاد فرصت‌های مطالعاتی شود و همچنین برپایی رویدادهای مشترک کار با بخش صنعت می‌تواند موجب ایجاد کنسرسیوم‌ها و مشارکت‌هایی شوند که نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع کنند.

کد خبر 749003

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌