Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@04:59:56 GMT

پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی تقدیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۸۹۰۵۵

پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی تقدیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن اعلام اسامی نویسندگان، داوران، پژوهشگران و فناوران برتر سال ۹۷، با اهدای لوح، از آنان تقدیر کرد.

کتاب «مصاحبه ساختار یافته بالینی برای ارزیابی DSM-۵» به نویسندگی دکتر پروانه محمدخانی و کتاب «پسر دیرآموز من» به نویسندگی مهوش کیان ارثی، کتب برتر به لحاظ محتوای فاخر و فروش بالا، و نویسندگان آنها به عنوان نویسندگان برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین فصلنامه های «سالمند»، «توانبخشی» و «رفاه اجتماعی» به عنوان مجلات برتر دانشگاه معرفی شدند. داوران برتر انتشارات و همچنین داوران برتر و فعال مجلات دانشگاه علوم بهزیستی در سال ۹۷ نیز اعلام شدند.

داوران برتر انتشارات (به لحاظ همکاری و پاسخگو بودن، داوری در بازه زمانی تعریف شده): دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر فیروزه ساجدی، دکتر نازیلا اکبرفهیمی و دکتر حسین فکرآزاد. 

داوران برتر و فعال مجلات (به لحاظ همکاری و پاسخگو بودن، داوری در بازه زمانی تعریف شده):

فصلنامه سلامت در حوادث و فوریت های پزشکی: دکتر خسرو شاکری «داور برتر» و دکتر یوسف اکبری شهرستانکی، دکتر حسام قیاسوند و سیده نگار پوروخشوری به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه IRJ : دکتر ایمانه عباسی «داور برتر» و دکتر علی فرهودیان، دکتر مونا دلاوریان، دکتر کیانوش عبدی، دکتر سیدمحمد صادق حسینی به عنوان «داوران فعال» شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

فصلنامه روانشناسی بالینی: دکتر ایمانه عباسی «داور برتر» و دکتر پروانه محمدخانی، دکتر مرجان پشت مشهدی، دکتر محمدابراهیم سایچلو و دکتر حمید خانی پور به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه رفاه اجتماعی: دکتر مهدی باسخا «داور برتر» و دکتر حمیرا سجادی، دکتر سیدحسین محققی کمال، دکتر فردین علیپور و دکتر حسام قیاسوند به عنوان «داوران فعال» این فصلنامه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

فصلنامه فیزیوتراپی: دکتر آیلین طلیم خانی «داور برتر» و دکتر حجت رادین مهر، دکتر محسن عابدی، دکتر رضا اسدی، و دکتر نیما جمشیدی به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه سالمند: دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز «داور برتر» و دکتر نازیلا اکبرفهیمی، دکتر عاطفه طالبی، دکتر وحیدرضا برهانی، و دکتر وحید راشدی به عنوان «داوران فعال» این فصلنامه معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه توانبخشی: دکتر فاطمه ترابی «داور برتر» و دکتر محمدعلی مردانی، دکتر علی اخوان بهبهانی، دکتر مرتضی فرازی و دکتر سیدصادق حسینی به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی همچنین ضمن معرفی مراکز تحقیقاتی سلامت در حوادث و بلایا»، ژنتیک، مدیریت رفاه اجتماعی و توانبخشی اعصاب اطفال به عنوان مراکز برتر این دانشگاه، اسامی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه را اعلام کرد.

پژوهشگران برتر (براساس شاخص مقالات مورد تایید وزارت بهداشت): دکتر حمیدرضا خانکه، دکتر حسین نجم‌آبادی، دکتر مهدی نوروزی، دکتر مینا اوحدی، دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر مختار عراض پور، دکتر محمدعلی محسنی بندپی، دکتر کیمیا کهریزی، دکتر مهشید فروغان، دکتر احمد دلبری. 

پژوهشگران برتر غیر هیئت علمی (براساس شاخص مقالات مورد تایید وزارت بهداشت): دکتر امید مساح، دکتر محمدحسن فرهادی، دکتر ربابه تیموری، سوسن بنی هاشمی، دکتر شهرزاد پاکچویی، فاطمه آقاخانی مقدم و مرضیه محسنی.

پژوهشگران برتر هیئت علمی (براساس شاخص همکاری پژوهشی): دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر حمیدرضا خانکه، دکتر عنایت الله بخشی، دکتر سیدعلی حسینی و دکتر اکبر بیگلریان.

اعضای هیئت علمی (براساس دستاورد ویژه پژوهشی):

دکتر رضا نیلی پور به لحاظ همکاری در تالیف کتاب The Oxford Handbook Of Persian Linguistics  

دکتر حبیب الله کواری برای تالیف کتاب مقدمه ای بر مدیریت اورژانس پیش بیمارستانی در صحنه عملیات امداد و نجات (مدیریت توانبخشی)

دکتر گیتا موللی به جهت برگزاری سمینارهای ملی و بین المللی مربوط به کمیته ناشنوایی/ کم شنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال

پژوهشگران برگزیده جوان: دکتر مهدی نوروزی، دکتر نسیبه زنجری و دکتر غلامرضا قائدامینی. 

فناوران برتر: دکتر امیرسالار جعفرپیشه، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه، دکتر فرخنده بهجتی و رضا وهاب کاشانی. 

دانشجویان برگزیده کمیته تحقیقات دانشجویی: سینا احمدی، مرضیه تکفلی، دکتر زهرا جرجران شوشتری (دانش آموخته برتر)، ونوس وطنخواه، نرگس برزگر طرقبه و زهرا جیریایی

دانشجویان فناور برتر: معصومه حیدری فیض آبادی و عاطفه ابوترابی دانشجویان برتر بخش فناوری

کد خبر 4507275

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگر برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل غیبت بهترین داور زن در یورو: حسودی مردان!

به گزارش "ورزش سه"، استفانی فراپارت که از سوی IFFHS به عنوان بهترین داور دنیا در سال‌های ۲۰۱۹، ۲۰۲۰، ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ شناخته شده بود، دو روز قبل متوجه شد که قرار نیست در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا یا المپیک حضور داشته باشد.

این رسم واکنش‌های بسیاری را به دنبال داشت و حتی این ادعا مطرح شد که حسادت همتایان مرد این داور باعث شده است که او از حضور در این مسابقات باز بماند. اریک بورگینی، یکی از اعضای فدراسیون فوتبال فرانسه به RMC گفت:«شاید استفانی بهترین فصل ممکن را نداشته اما این واقعیت که او حتی به عنوان داور چهارم یا کمک داور ویدیویی هم انتخاب نشده ناامید کننده است.»

این خبرگزاری همچنین اظهاراتی از سوی منبع نزدیک به فراپارت مطرح کرده که دلایل دیگری را در این تصمیم دخیل می‌داند:«به شما اطمینان می‌دهم که افراد زیادی هستند که از غیبت او در رقابت‌های یورو ۲۰۲۴ خوشحال می‌شوند. او برای سال‌های طولانی در بهترین شرایط ممکن بود. فرصتی برای استراحت در این تابستان می‌تواند بسیار به نفع او باشد.

در چند رقابت ملی که اخیرا برگزار شده است می‌توانید به این نکته توجه کنید که داوران زن دیگر داوران مرد را همراهی نمی‌کنند. دلیل این اتفاق این است که داوران مرد حسود هستند و نمی‌توانند این موضوع را تحمل کنند که داوران زن بخواهند جای آنها را بگیرند.»

فراپارت در سال ۲۰۱۹ به اولین داور زنگ تبدیل شد که در رقابت‌های لیگ یک فرانسه قضاوت کرده است. او در همان سال به عنوان اولین زنی انتخاب شد که فینال سوپرجام را داوری کرد و در سال ۲۰۲۰ اولین داور زنی بود که در لیگ قهرمانان حضور داشت.

آخرین دستاورد مهم او قضاوت در جام جهانی ۲۰۲۲ و در دیدار بین دو تیم آلمان و کاستاریکا بود و به این ترتیب به اولین زنی تبدیل شد که در بالاترین رقابت فوتبال مردان داوری کرده است.

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر مشخص شد
  • اعلام اسامی داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • معرفی داوران و ناظران هفته نوزدهم لیگ برتر هندبال مردان
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • دلیل غیبت بهترین داور زن در یورو: حسودی مردان!
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد