Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: به‌زودی در ساختار معاونت آموزشی دانشگاه، جایگاه «مدیر آموزشی مراکز درمانی سرپایی» تعریف می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آرش میراب‌زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نشست با معاونان و مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه گفت: بخش‌های آموزشی مراکز درمانی تابعه دانشگاه با هماهنگی معاونت آموزشی مدیریت می‌شود تا همکاری بین معاونت‌های درمان و آموزشی تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میراب‌زاده در ادامه با تاکید بر اهمیت فیلد‌های آموزشی مستقر در مراکز بالینی و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در جهت افزایش مهارت‌های بالینی دانشجویان، خواستار حضور بیشتر اساتید با دانشجویان در فیلد‌های مذکور شد.

وی بر برگزاری جلسه‌های توجیهی برای مربیان کارورزی در اول هر ترم برای مرور مجدد حوزه‌های آموزشی با نظارت بر کار دانشجویان، تکمیل فرم‌های مرتبط و بقیه موارد مورد نیاز برای آموزش دانشجویان در فیلد‌ها تاکید کرد و افزود: امیدوارم مربیان حداکثر توان خود را برای بهبود خدمات آموزش بالینی به کار گیرند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به ­این‌که ­در مراکز تابعه دانشگاه، آموزش و ارائه خدمات درمانی توام با هم انجام می‌شود، به مدیران گروه‌های آموزشی توصیه کرد: حتی‌الامکان سعی شود تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در بین ترم‌ها که دانشجویان حضور ندارند، ادامه خدمات درمانی به گیرندگان خدمت و مراجعان ادامه یابد.

وی افزود: در مواردی که اساتید به هر دلیلی قادر به حضور در فیلد‌ها نیستند، ضمن اعلام به مدیر مرکز مربوطه و مدیر گروه، جایگزین خود را برای ارائه این خدمات، معرفی کنند.

میراب‌زاده خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در صدد است در قالب قرارداد‌هایی با دانشگاه‌های دیگر فیلد‌های آموزشی را تامین کند و مراکز هم حضور دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها در مراکز تابعه دانشگاه را به معاونت آموزشی اطلاع دهند تا نظارت کامل صورت پذیرد.

وی بر اولویت تجهیز فیلد‌های آموزشی مراکز دانشگاه تاکید کرد و گفت: البته تجهیز SKILL Lab در دانشگاه خواهد بود که با همکاری همه گروه‌های توانبخشی اجرا خواهد شد تا تجهیزات مشترک بین گروه‌ها خریداری شود و بحث دیگر در مورد Second affiliation است که طی شیوه‌نامه و احکام جداگانه‌ای برای اعضای هیئت علمی در دانشگاه اجرایی شده است، لذا انتظار می‌رود تعامل بین گروه‌ها باعث توسعه و تقویت دانش تخصصی هر گروه برای دانشجویان دیگر گروه‌ها شود.

وی از مدیران گروه‌ها خواست تا منصفانه و بر اساس شاخص‌های تعیین شده بر تمام وقتی اساتید نظارت کنند و بر اساس کارکرد واقعی اساتید نمره‌گذاری انجام شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه ضمن تقدیر از تمامی مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه، نظارت مدیران گروه‌های آموزشی بر فرآیند‌های آموزشی، کاهش سنوات تحصیلی دانشجویان و نیز انجام بهتر فرایند داوری پایان‌نامه‌ها را از اثرات عملکرد مثبت مدیران گرو‌های آموزشی دانست.

وی همچنین با ارائه آمار دانشجویان جدیدالورود به تفکیک مقاطع تحصیلی که شامل ۱۰ نفر دستیاری روان‌پزشکی، ۴۴ نفر PHD و ۲۱۵ نفر کارشناسی و ۱۵۸ نفر کارشناسی ارشد می‌شود، گفت: در مجموع ۴۲۷ نفر تعداد کل دانشجویان ورودی جدید برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ است که ۶۰ درصد آنان را شاغلان به تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: انتظار می‌رود در تمام گروه‌ها، جلسات معارفه با دانشجویان جدید انجام شود.

میراب‌زاده همچنین از همکاری گروه‌های آموزشی با مرکز EDC در حوزه بسته‌های تحول تشکر کرد و گفت: انتظار داریم این همکاری افزایش یابد. موضوع ضبط محتوا با همکاری اساتید به صورت قرارداد با دیگر دانشگاه‌ها مانند شهید بهشتی انجام می‌پذیرد و اساتید باید با مشارکت بیشتر فرایند مجازی‌سازی را تقویت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مجازی سازی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه توکلی، صبح شنبه در همایش گرامیداشت روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب در استان کرمان گفت: بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر کشور خدمات سلامت روان و مشاوره روانشناسی را به مردم ارائه می‌دهند که این نشان از ظرفیت، پتانسیل و سرمایه سازمان بهزیستی دارد و مشخص می‌کند که بهزیستی چقدر در این خصوص تلاش و فعالیت کرده است.

وی افزود: به جرأت اعلام می‌کنم سازمان بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌ها و متولیان موضوع ارائه خدمات روانشناسی اجتماعی، خدمات بسیاری در حوزه سلامت روان انجام داده که این هم مرهون نیروی انسانی و سرمایه‌های انسانی بسیار ارزشمندی است که در این زمینه در اختیار داشته است.

وی تصریح کرد: بهزیستی در بخش دولتی بیش از ۶ هزار نیروی تحصیل کرده و متخصص در مقاطع مختلف دارد که بضاعت بزرگی است و باید قدرشان را بدانیم.

معصومه توکلی، ادامه داد: در بخش خصوصی نیز بالغ بر چند ۱۰ هزار مرکز خصوصی در سراسر کشور داریم که در موضوعات مختلف اعم از توانبخشی، اجتماعی، معلولین و موضوعات مختلف آسیب دیدگان اجتماعی خدمات ارائه می‌دهند و روانشناس پای ثابت تمامی این خدمات است.

وی افزود: بر اساس آمار استخراج شده از سامانه بهزیستی، حدود ۳ میلیون جلسه مشاوره در این سامانه به ثبت رسیده و بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر به مراکز ما مراجعه کرده اند که این نشان می‌دهد خدمات و توانمندی‌های این مراکز توسط مردم درک شده و جامعه دارد از خدمات ما استفاده می‌کند و فکر نمی‌کنم هیچ دستگاهی با این بزرگی و عظمت وارد این موضوع شده باشد

توکلی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان مردمی و حمایتی یکسری خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهد گفت: خط ۱۴۸۰ ما از ۸ صبح تا ۱۲ شب خدمات مشاوره‌ای رایگان به مردم ارائه می‌دهد و متخصصان کارکشته و تحصیل کرده‌ای پشت خط وجود دارند که آماده ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و هشتصد هزار خدمت توسط مراکز مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی به جامعه ارائه شده است افزود: در کنار مراکز مشاوره دولتی، یاری برگ مشاوره نیز برای افراد بی بضاعت و یا کسانی که توانمندی پرداخت هزینه‌های مشاوره را ندارند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق آمارهای موجود در سال گذشته ۸۵۰ هزار نفر از انواع آموزش‌ها از جمله مهارت‌های زندگی، زندگی و خانواده، پنج سال اول زوجین و انواع و اقسام آموزش‌هایی که بهزیستی عمدتاً رایگان و با استفاده از بخش دولتی و خصوصی ارائه داده بهرمند شده اند.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در سامانه تصمیم هم که مخصوص ارائه مشاوره به زوجین به منظور کاهش و کنترل طلاق می‌باشد ۱۶۵ هزار زوج در سال گذشته خدمت گرفته اند و بالغ بر ۷۰۰ هزار جلسه مشاوره ارزیابی غربالگری و خدمات روانشناختی برای این عزیزان برگزار شده که بسیار کار ارزشمندی است.

توکلی، افزود: در طلاق‌های توافقی ما توانستیم بیش از ٢٢ درصد زوجینی که برای طلاق توافقی به توافق رسیده بودند به سازش برسانیم و دوباره به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

کد خبر 6090131

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان