Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، « امیرمسعود عرب » در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه که با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، طی سخنانی با یادآوری فعالیت این دانشگاه در سه بخش سلامت (توانبخشی، سلامت روان، رفاه و سلامت اجتماعی)، افزود: قطعا قاعده علم، هرمی شکل است و باید با دهها و صدها ایده و پژوهش، به محصولی کامل و موثر دست پیدا کنیم و لذا باید به کمیت توجه کنیم اما نه اینکه کیفیت را فدای کمیت کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وظیفه مسوولان دانشگاه را فراهم کردن زیرساخت های لازم برای روان سازی در انجام تحقیقات ذکر کرد و گفت: هیات امنای دانشگاه مصوبات خوبی را در حمایت از فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه داشته و کلا رویکرد تمامی دست اندرکاران دانشگاه، انجام تحقیقات بیشتر و متمرکز بر رسالت دانشگاه در سه حیطه سلامت است، لذا با اولویت بندی مراکز و گروه های آموزشی، می توان مسیر حرکت را مشخص کرد و باید براساس خط فکری ترسیم شده و مونیتورینگ اقدامات، با رعایت اخلاق در پژوهش، نسبت به بررسی و ارزیابی تحقیقات اقدام کنیم.

عرب تصریح کرد که بعد از اولویت بندی پژوهشی و پرهیز از پراکنده کاری، مسوولیت پذیری و رعایت اخلاق در پژوهش، بیشتر از هرچیز اهمیت دارد، ضمن آنکه مسوولان دانشگاه در ایجاد و فراهم کردن زیرساخت های آموزشی و پژوهشی تلاش می کنند.

وی یکی از زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت های پژوهشی را توسعه ارتباطات بین دو معاونت آموزشی و پژوهشی و همچنین ارتباط این دو معاونت با معاونت درمان ذکر کرد و گفت: بر بالین بیمار و در محیط های بالینی می توان فعالیت های آموزشی و پژوهشی را تکمیل کرد و به نتایج ارزشمند دست یافت.

رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، تدوین استانداردها و گایدلاین های مربوط به سه حوزه سلامت، ایجاد آزمایشگاه های جامع، به روز کردن تجهیزات و توسعه کتابخانه، را از دیگر زیرساخت های لازم برای فعالیت های پژوهشی عنوان کرد.

وی همچنین به ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی فنی و مهندسی و همچنین با صنعت را در تبدیل علم به عمل و دانش به محصول ضروری دانست و گفت: اکنون دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دارای پروتکل مشخص با دانشگاه صنعتی شریف است و پنج پروژه موثر و کاربردی را از طریق مرکز تحقیقات موفقیان دانشگاه شریف در حال اجرا دارد.

وی به برگزاری استارتاپ ها و فعالیت شرکت های دانش بنیان از طریق مرکز رشد فناوری دانشگاه و با هدایت مدیریت توسعه فناوری دانشگاه اشاره کرد و افزود: اکنون در جهان، از علم روز و دانش نوین مانند واقعیت مجازی در فناوری ها استفاده می کنند و در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز پروژه ای از این طریق درحال اجراست که تا پایان سال به نتیجه خواهد رسید.

عرب گفت: برای تحقق یکی از اهداف تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که از انستیتوها قابل انتظار است و آن پشتیبانی علمی، تامین اطلاعات و راهکار برای سیاستگذاران و برنامه ریزان در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و رفاه و سلامت اجتماعی) است، اجرای برنامه ایجاد « پایگاه تحقیقات جامعه محور» را در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی پیگیری می کنیم.

وی افزود: همانطور که اکنون دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای اجرای پروژه ای کشوری با بیش از ۱۹۰ هزار نمونه، با سازمان بهزیستی کشور همکاری می کند، این دانشگاه با توجه به پتانسیل علمی موجود، می تواند با انجام تحقیقات کشوری، در رصد آسیب های اجتماعی و ریل گذاری برای کاهش این آسیب ها در جامعه، به سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور کمک کند.

وی همچنین به جایگاه تحقیقات در انجام فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه کشور برای کمک به سالمندان، معلولان و بیماران، به بیش از ۵۰ هزار ویلچر استاندارد و ارگونومی نیاز دارد و بخش فناوری دانشگاه با همکاری یک شرکت آلمانی در حال طراحی ویلچر ارگونومی است تا دارای تمامی استانداردهای لازم باشد و این حاصل تحقیقات در این بخش است.

رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد که بدون شک مشکلات زیادی در مسیر فناوری وجود دارد، اما مسوولان تلاش می کنند تا به هر نحو ممکن و به لحاظ اعتباری نیز به این فرآیند کمک و از فعالیت های پژوهشی و فناورانه حمایت کنند و میزان اعطای اعتبارات اختصاص داده شده به بخش تحقیقات و فناوری طی سال ۹۷ و ۹ ماهه اول سال امسال، دلیلی بر این ادعا است.

عرب تاکید کرد که نامگذاری هفته پژوهش و برگزاری مراسم گرامیداشت برای این حوزه، سیگنالی برای همه ما دانشگاهیان است تا در ارج نهادن به زحمات بزرگترین سرمایه کشور که محققان هستند، تلاش کنیم و با تقدیر از بزرگان این حوزه، فضا و زیرساخت هایی را برای فعالیت جوانان جویای نام، فراهم کرده و از فعالیت های دانشجویی و کمیته های علمی دانشجویی حمایت کنیم.

این مراسم به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با حضور دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وزارت بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد، در این مراسم ضمن تقدیر از پژوهشگران در معاونت های تحقیقات و آموزش، از دو استاد فرهیخته با سوابق درخشان علمی (پرفسور حسین نجم آبادی و دکتر رضا نیلی پور) به صورت ویژه تقدیر شد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «نادر نورمحمد» را به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورعراق منصوب کرد.

در حکم انتصاب نادر نورمحمد آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی در امر آموزش عالی و بر اساس بند ۷ از بخش ج ماده ۲ قانون‌ تشکیل وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری مصوّب ۱۳۸۳.۶.۱ مجلس شورای اسلامی ایران به مدت دو سال به عنوان «رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق» منصوب می‌شوید. از شما انتظار می‌رود علاوه بر انجام وظایف مصرّح در قانون اعزام مصوّب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و رعایت کامل آیین‌نامه شرح وظایف رایزنان علمی مصوّب ۱۳۸۸.۲.۲۰ دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور مربوط به ارتباطات علمی و فناوری کشور محل مأموریت را به عنوان رایزن علمی در آن کشورها اجرا کنید.

همچنین بر شناسایی دقیق استعدادها و امکانات علمی موجود در آن کشور، ایجاد زمینه‌ بهره‌برداری از آنها و برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی میهن اسلامی و به ویژه جذب دانشجویان و فناوران، با هماهنگی سازمان امور دانشجویان، مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در آن کشور در چارچوب سیاست‌های دولت تأکید می‌کنم. تندرستی و توفیق روزافزون شما را در اجرای احسن مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواهانم.

کد خبر 6090123

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج