Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرسالار جعفرپیشه روز چهارشنبه در حاشیه بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی این است که این فاصله را با تعریف پروژه های فناورانه مرتبط کاهش دهد. حوزه هایی شناسایی شده از جمله حوزه هایی مانند شخصی سازی تجهیزات توانبخشی، هوشمندکردن تجهیزات توانبخشی و ارتزهای پیشرفته توانبخشی که بسیاری از کشورهای دنیا به سمت آنها رفته اند اما در ایران هنوز با این حوزه ها فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هدف مراکز رشد و توسعه دانشگاه این است که با اولویت قرار دادن طرح هایی که در این حوزه ها تعریف می شود، تلاش کند فناوری های دانشگاه را به این سمت ببرد که در حوزه هایی مانند فناوری های توانبخشی، طرح هایی را اجرا کند تا بتوانیم این فاصله را کاهش دهیم.

مدیر توسعه و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پاسخ به این سئوال که چه فناوری های توانبخشی در دنیا استفاده می شود که در ایران کمتر به آن توجه شده است، گفت: به طور مثال بازی گونه کردن تمرینات توانبخشی در ایران کمتر مورد توجه واقع شده است. این تمرینات باید برای فرد، آزاردهنده نباشد و انگیزه کافی را برای فرد جهت ادامه تمرینات داشته باشد.

وی افزود:‌ همچنین استفاده از محیط های واقعیت های مجازی و توانبخشی از راه دور نیز در کشورهای دیگر وجود دارد اما در ایران کم است و اخیرا به سمت آن رفته اند که ما هم داریم در همین مسیر حرکت می کنیم و دانشگاه‌های علوم بهزیستی و توانبخشی در این حوزه ها طرح هایی را تصویب کرده است.

جعفرپیشه در پاسخ به اینکه آیا اینگونه فناوری های توانبخشی هزینه بر هستند، گفت: آنطور که تصور می شود، هزینه زیادی نیاز ندارد و در توان فنی و مالی کشور است اما علت آنکه کمتر به سمت استفاده از این فناوری های توانبخشی رفته ایم، به علت غریبه بودن حوزه فنی با حوزه بالینی بوده است. کسی این حوزه ها را کنار هم قرار نداده است که مجبور شوند با هم تعامل کنند.

بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات در محل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با امتیاز بازآموزی برای گروه‌های توانبخشی و رشته های مرتبط به مدت دو روز چهارم و پنجم دی ماه سال جاری برگزار می شود. در حاشیه این سمینار نمایشگاه تجهیزات توانبخشی برپاست و کارگاه هایی از جمله کارگاه های الکتروتراپی، آخرین یافته‌های رادیولژی در فیزیوتراپی، ارزیابی، تشخیص و درمان مشکلات کمر به روش مکنزی، درمان دردهای ناحیه سر، گردن و فک، ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات مفاصل لگن و کمر، تفسیریافته‌های آزمایشگاهی، تشخیص و درمان بیماری های نخاع و ستون فقرات از طریق چشم و مایو فاشیال ریلیز نیز در حاشیه آن برگزار می شود.

برچسب‌ها فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فناوری توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فناوری توانبخشی فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فناوری توانبخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)