Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@01:50:10 GMT

دانشگاه نباید از جامعه جدا کار کند

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۷۷۸۰

دانشگاه نباید از جامعه جدا کار کند

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: دانشگاه نباید از جامعه جدا کار کند چراکه در این صورت خروجی آن به درد مردم نمی‌خورد و مشکلی از جامعه حل نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، امیر‌مسعود عرب لو دریچه، در مراسم رونمایی از سه محصول فناورانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که بعد‌از‌ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد گفت: دانشگاه ما بر سه حوزه توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای کار سعی شد که آموزش، پژوهش و تربیت دانشجو بر اساس آخرین مدل‌های روز دنیا پیش برود. باید این سه حوزه را به یکدیگر مرتبط و متصل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بیان کرد: هر چه اتصال این سه حوزه بیشتر باشد، برنامه‌های دانشگاه پیشبرد بهتری خواهند داشت. دانشگاه نباید از جامعه جدا کار کند چراکه در این صورت خروجی آن به درد مردم نمی‌خورد و مشکلی از جامعه حل نمی‌کند. دانشگاه باید در جهت رفاه بیشتر مردم و جامعه تلاش کند.

وی افزود: واژه توانبخشی در وزارت بهداشت کشور سرفصل مهمی به شمار می‌رود. وزرات بهداشت مدعی ایجاد ساختاری است که خدمات سلامت روان شامل خدمات تحت پوشش بیمه‌ها شوند، این امر ماحصل تلاش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است. برای توسعه فناوری‌های حوزه توانبخشی باید یا دانشگاه‌های صنعتی ارتباط برقرار کنیم. 

عرب مطرح کرد: هرچه این سیستم‌ها بهم نزدیک‌تر شوند، نتایج آن برای کشور بهتر و بیشتر خواهد بود. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان باید از حالت شعار خارج شده و وارد فاز عملیاتی شود. 

وی با اشاره به این که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حال ثبت یو اس پتنت دو اختراع در حوزه توانبخشی است، بیان کرد: باید زیرساخت های لازم برای ثبت اختراع صاحبان ایده و دانشمندان کشور ایجاد شود تا کارشان راحت‌تر شود. 

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مطرح کرد: تامین زیرساخت و ایجاد شرایط مناسب برای تولید فناوری ضروری است. پروژه‌ها باید مورد داوری قرار بگیرند تا مشخص شود که امکان تولید و ورود به بازار را دارند یا خیر. فناوری فرایندی است که از ایده‌پروری شروع شده و تا تولید انبوه ادامه دارد. با این حال باید در نظر داشت که دانشگاه تنها می‌تواند تا مرحله تولید نمونه اولیه کمک کند که توانایی لازم برای حمایت در مرحله تولید انبوه را ندارد.

عرب با اشاره به این که رسالت این دانشگاه توانبخشی است، گفت: در حال حاضر واقعیت مجازی نقش کلیدی در حوزه توانبخشی ایفا می‌کند، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز پروژه‌هایی در این خصوص کلید خورده است.

انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت توانبخشی رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حوزه توانبخشی سه حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه دانشگاهی در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اعتراضات و تجمع گسترده دانشجویان در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل، گفت: جامعه دانشگاهی در قبال این جنایات سکوت نخواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی زلفی‌گل، امروز_ شنبه، هشتم، اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، در خصوص نوع برخورد پلیس آمریکا با دانشجویانی که معترض به نسل‌کشی رژیم اسرائیل هستند و مقایسه آن با برخوردی که پلیس ایران در اعتراضات سال ۱۴۰۱ داشت، اظهار کرد: نوع برخورد ما نشان دهنده این است که جمهوری اسلامی برای علم، عالم، خانواده بزرگ و فهیم و فرزانه دانشگاهی جایگاهی خاص قائل است و بر همین اساس قانونی تصویب کرده است که اجازه نمی‌دهد نیروهای امنیتی و نظامی وارد دانشگاه بشوند.

وی افزود: عملکرد ما به دلیل آن است که برای جامعه دانشگاهی، علم و عالم جایگاه خاصی قائل هستیم و دیدید در سال ۱۴۰۱ که اعتراضات سه ماه طول کشید به جای اینکه پلیس وارد دانشگاه شود، شخص وزیر علوم وارد دانشگاه شد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: در بحبوحه حوادث سال ۱۴۰۱ خودمان وارد دانشگاه صنعتی شریف شدیم و به میان دانشجویان رفتیم و صحبت‌های آنها را شنیدیم و مدیریت کردیم.

وی با اشاره به تناقض رفتار کشورهایی که خود را مهد آزادی می‌دانند، تصریح کرد: در دانشگاه‌های کشورهایی که مدعی مهد آزادی هستند، می‌بینیم که با دانشجو و استاد چگونه برخورد می‌کنند و در حوادث اخیر دانشگاه‌های آمریکا دیدیم که آزادی لگدمال شد و چگونه با دانشجویان برخورد کردند.

زلفی‌گل خاطرنشان کرد: دانشگاهیان ما چنین رفتارهایی را می‌بینند و به داشتن آزادی در دانشگاه‌های خودمان افتخار می‌کنیم.

وزیر علوم تصریح کرد: دانشجویان و دانشگاهیان ایران اسلامی از دانشجویان و دانشگاهیان سایر کشورها که به ندای وجدان خود پاسخ دادند و در قبال نسل‌کشی صهیونیست‌ها حساسیت به خرج می‌دهند، تقدیر و تشکر می‌کنم و یقیناً سازمان‌های بین‌المللی در مورد چنین خواسته‌ای از سوی قشر فرهیخته دانشجو و دانشگاهی تمکین خواهد کرد و صدای اعتراضات دانشجویان را خواهند شنید.

وی گفت: امروز هم خواهیم دید که در دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های کشور برنامه‌هایی خواهند داشت و با دانشگاهیانی که با مظلومان فلسطینی هم‌دردی کردند، مکاتبه خواهد شد و با آنها ارتباط برقرار می‌کنیم و یقین داریم که چنین حرکت‌های دانشگاهی در مقابله با رژیم ظالم صهیونیستی نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748397

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جامعه دانشگاهی در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • جامعه دانشگاهی در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود