Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اورژانس کشور در نشست ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: فعالیت‌های این دانشگاه در دوره کرونا، و تلاش کادر درمانی در مراکز تابعه آن که به رغم مشکلات مختلف، بصورت جهادگونه انجام شده، باید ثبت و مستند شود.

به گزارش برنا؛ پیرحسین کولیوند،رئیس اورژانس کشور در این نشست پس از توجه به گزارش های ارائه شده از عملکرد معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و روسای مراکز درمانی تابعه این دانشگاه در دوران شیوع کرونا در کشور، با عرض خداقوت به مسئولان این دانشگاه و مراکز درمانی تابعه، خدمات خاص و فعالیت ویژه همه بخش های این دانشگاه و کادردرمان مراکز تابعه را با وجود مشکلات خاص، فعالیتی ارزشمند و جهادگونه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تلاش کادر درمان در مرکز روانپزشکی رازی (امین آباد) در رعایت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از شیوع  بیماری کرونا در این مرکز که دارای بیش از یک هزار بیمار حاد و مزمن روانی است، افزود: فوت فقط چهار بیمار مزمن روانی از مجموع سه هزار نفر پرسنل و بیمار روانپزشکی این مرکز، نشان از تلاش قابل تقدیر کادر درمانی در رعایت پروتکل های بهداشتی دارد، چرا که این آمار با مرگ و میر در مراکز درمانی و سالمندان کشورهای اروپایی که با تحریم مواجه نیستند و کمبودی بلحاظ امکانات ندارند، قابل مقایسه نیست.

کولیوند همچنین راه اندازی دو بخش پست کووید در دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی جهت ارائه خدمات به بیماران بهبودیافته از کرونا برای کاهش عوارض جسمی و اعصاب و روان این بیماران را لازم دانست و با اشاره ای به تجربه خود در ابتلا به بیماری کرونا، بر تاثیر بسیار چشمگیر خدمات توانبخشی و سلامت روان در کاهش عوارض این بیماری، و ارتقای سلامتی بیماران بهبودیافته از کرونا ، جهت برگشت به زندگی شخصی و اجتماعی تاکید کرد.

فرمانده قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی، افزود: به دلیل جایگاه خدمات توانبخشی و خدمات سلامت روان در کاهش عوارض جسمی و اعصاب و روان بیماران بهبود یافته از کرونا، که به دلیل بستری طولانی بخصوص در بخش های ICU  (مراقبت های ویژه) ایجاد می شود، ارائه خدمات توانبخشی، مددکاری و سلامت روان از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در سند مربوط به طرح شهید قاسم سلیمانی مشخص شده و در مجموعه خدمات مجریان این طرح قرار گرفته است.

او افزود: براساس بررسی که انجام شد، متوجه شدیم که نه همه بیماران، بلکه بعضی از بیمارانی که در بخش های مراقبت های ویژه (ICU) بیمارستان ها بستری بودند، بدلیل عدم تحرک، دچار مشکلات عضلانی، و بخاطر استرس و نگرانی ناشی از  بیماری کرونا، با اختلالات اعصاب و روان روبه رو شدند، که برنامه ارائه خدمات تیم های تغذیه، روانشناسی و فیزیوتراپی برای آنان اجرا ، و به نتایج بسیار خوبی منجر شد.

کولیوند همچنین ارائه خدمات سلامت روان و روانشناسی به کادر درمان و خانواده های آنان را لازم دانست و گفت: این خدمات قبل از بیماری، حین بیماری و بعد از آن، قابل ارائه خواهد بود.

او افزود: عملکرد ارزشمند دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز درمانی تابعه آن، و آمادگی متخصصان این دانشگاه برای ارائه خدمات حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی را به دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران و همچنین روسای دانشگاه های سراسر کشور اطلاع خواهم داد و در ارتباط با رفع نیازهای این دانشگاه و مراکز وابسته به آن، از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد.

فرمانده قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی با توجه به پتانسیل علمی و تخصصی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی اظهار داشت: این دانشگاه می تواند علاوه بر پذیرش بیماران بهبود یافته از کرونا (پساکرونا) برای دریافت خدمات، می تواند چگونگی ارائه خدمات در این حوزه ها را به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که تمایل به راه اندازی این بخش ها داشته باشند، آموزش بدهد.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین در زمینه رفع کمبود آمبولانس مرکز روانپزشکی رازی، قول مساعد داد و افزود: در اولین فرصت که این امکان فراهم شود، برای افزایش تعداد آمبولانس های این مرکز روانپزشکی، کمک خواهد شد.

کولیوند از مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خواست تا سازمان اورژانس کشور را در آموزش پرسنل اورژانس برای چگونگی مواجهه با بیماران روانپزشکی، یاری کنند.

پیش از سخنان دکتر کولیوند، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معرفی کوتاهی از این دانشگاه داشت که با 23 گروه آمورشی و هشت مرکز تحقیقاتی در سه حوزه (توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی) ، علاوه بر تربیت دانشجو، تولید شواهد علمی در سه حوزه سلامت را بعهده دارد.

حمیدرضا خانکه با اشاره به نیاز بیماران بهبودیافته از کرونا به خدمات توانبخشی و سلامت روان جهت کاهش عوارض جسمی و روانی ناشی از کرونا، افزود: با راه اندازی دو بخش خاص این بیماران  در دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی (امین آباد) که از جمله مراکز درمانی این دانشگاه هستند، خدمات مورد نیاز این دسته از بیماران در دو حوزه توانبخشی و سلامت روان ارائه می شود.

او همچنین به پیگیری برای تامین چند دستگاه آمبولانس، سی تی اسکن و تجهیزات آزمایشگاهی ، از وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: با مسئولان در بخش های مختلف وزارت بهداشت مذاکره شده و امیدوارم با پشتیبانی فرمانده محترم قرارگاه پشتیبانی طرح شهید سلیمانی، بتوانیم نیازهای تشخیصی و درمانی مراکز تابعه را تامین کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توانبخشی رئیس اورژانس کشور دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خدمات توانبخشی روانپزشکی رازی اورژانس کشور مراکز درمانی سلامت روان ارائه خدمات کاهش عوارض طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت